Laden Evenementen

« Alle Evenementen

30 Cursisten Brita Seifert

18 mei 2024 @ 10:00 26 mei 2024 @ 18:00

In deze expositie ziet u dertig werken die met verbazingwekkende precisie en technische finesse door de cursisten gemaakt zijn. Van stillevens die tot leven komen met kleur en textuur, tot landschappen, schilderijen van dieren en portretten die de essentie van de menselijke ziel vastleggen. Deze tentoonstelling biedt twee weken een inzicht in het indrukwekkende scala van de realistische kunst. In het weekend te bezoeken tussen 10 en 18 uur. Doordeweeks op afspraak.

Brita Seifert maakt moderne realistische tekeningen en olieverfschilderijen. Voornamelijk portretten, dieren, bloemen en stillevens. ‘De kneepjes van haar vak leert ze graag’. Ze heeft haar atelier in het Limburgse Aijen waar ook vaak de cursisten aan het werk zijn. Voorheen was daar galerie Pictura van Roel Van Der Veen. Hij is gestopt met exposities te verzorgen. Kunsthuis De Bakkerij heeft de eer om deze expositie ‘over te nemen’. Bij de bakkersoven hangt en staat werk uit de vaste collectie van het kunsthuis.

Cursisten Brita Seifert kunsthuis De Bakkerij

Zaterdag 18 mei om 15 uur is de opening van deze expositie waarbij veel cursisten van Brita Seifert en zijzelf aanwezig zijn. Ze richten kort het woord tot u. Welkom.

Exposite met werk van de cursisten
Chrissy Albria, Mariet Baarts, Annette Beckers, José Bakker, Betsy Berden, Ingrid Broselge, Els Custers, Helmie Cornelissen, Marjolijn Dirkx, Iris Ertel, Peter Gerrits, Wilja Goeldner, Ria Hoitinga, Coby van Kessel, Jacqueline Koks, Sandra Kroef, Cora Leek, Anke Müller, Brenda Offermans, Melissa van Oijen, Miriam Poels, Christien Remmen, Silvia Reutelingsperger, Christel de Rijk, Suzanne Rutten, Erika van de Sandt, Bea Segers, Gaby Stoetges, Anke Stumpp, Martin Verijzer.

Kunsthuis De Bakkerij

Kerkstraat 1A
Bergen, Limburg 5854 AJ Nederland
+ Google Maps
+31 (0)485 340074
Bekijk de site van Locatie