Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jazz Tour aan de Maas 2019

14 september 2019 @ 10:00 - 18:00

Jazz Tour aan de Maas De Bakkerij, kunsthuis Vliet Erker

Tijdens de nationale monumentendag op zaterdag 14 september is er weer een editie van “Jazz Tour aan de Maas”. Op diverse locaties zijn er optredens van jazzmuzikanten. In kunsthuis De Bakkerij live muziek van Jeroen van Vliet & Mete Erker. Er is ook een speciale fietsroute uitgezet. Naast het optreden is de oude bakkersoven te bekijken en een expositie van hedendaagse kunst.

 

Voor tickets en het volledige programma van dit uniek initiatief ga naar de site: www.jazztouraandemaas.nl

Jaar Tour aan de Maas kunsthuis De Bakkerij Vliet Erker

Jeroen van Vliet & Mete Erker

Een samenwerking die in 1989 begon in het Erker Kwartet en uitvloeide in talloze projecten. Van het album ‘Hommage’ van de Zuid-Afrikaanse trompettist Feya Faku, de voorstelling Sparring Partners van Connie Janssen, tot het in 2015 door Mete Erker geïnitieerde project Near East Up North met het vermaarde ensemble Asko Schönberg en kemençe virtuoos Derya Türkan. `

Als duo bracht het de albums ‘Unseen Land’ (2005, met concerten in Bolivia) en ‘Linden’ (2016) uit, laatstgenoemde met de Zwitserse zangeres Kristina Fuchs. Tegenwoordig spelen Van Vliet en Erker gezamenlijk in de groep Estafest, met Anton Goudsmit en Oene van Geel.

 

Gegevens

Datum:
14 september 2019
Tijd:
10:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Jazztour aan de Maas
Bekijk de site van Organisator

Geef een reactie