Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomer: Yvon Koopman en Marlies van Zeben

20 juni 2020 @ 10:00 - 19 augustus 2020 @ 18:00

Gratis
Marlies van Zeben kunsthuis De Bakkerij kunst

Duo-expositie met werk van Yvon Koopman en Marlies van Zeben. 1,5 meter ontmoeting met de kunstenaars: zondag 21 juni tussen 13:00 en 17:00 uur in de galerie.

Marlies van Zeben uit Holthees maakt collages door gebruik te maken van verschillende traditionele grafische technieken en fotografie. Figuratief en realistisch, zeer divers van onderwerp. In alles speelt gelaagdheid een rol. Letterlijk (materiaal-) lagen over en naast elkaar, maar ook gelaagdheid in betekenis. Wat zit er áchter het beeld? Haar werk is opgebouwd uit een reeks handelingen. Een geschilderde -, getekende voorstelling of een foto wordt verknipt, gefotografeerd, geprint, weer uitgeknipt, bewerkt, hérschikt, gédrukt en bédrukt. Tot er een compositie ontstaat die áf is. Meer informatie over het werk van Marlies van Zeben. 

Het werk van Yvon Koopman uit Schiedam is moeilijk te omschrijven. Vaak zijn het ruimtelijke collages, objecten of installaties. Uit verschillende materialen maakt Yvon kunst en toegepaste kunst. Ze is onder andere bekend door haar werk in openbare ruimten in het westen van Nederland. Alle uitvoeringen van projecten of sculpturen, de samenwerking met collega’s en het collectief zoeken naar vormen met de mensen op wie de kunstwerken betrokken zullen zijn, staan op één of andere wijze met elkaar in verband. De verbindende factor wordt gevormd door het steeds terugkerend enthousiasme. Nieuwe zaken, ontwikkelingen en gezichtspunten worden begroet en toegepast. Twijfels zijn Yvon Koopman niet vreemd maar lossen telkens weer op in een nieuwe inspiratie. Meer informatie over het werk van Yvon Koopman. 

Yvon Koopman kunsthuis De Bakkerij

Gegevens

Begin:
20 juni 2020 @ 10:00
Einde:
19 augustus 2020 @ 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Kunsthuis De Bakkerij
Kerkstraat 1A
Bergen, Limburg 5854 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)485 340074
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie