Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Signeersessie “Aardbeving”

3 juni 2018 @ 16:00 - 17:30

Rudolf Terlingen De Bakkerij, kunsthuis Boekscout

12 mei is de debuutbundel van Rudolf Terlingen verschenen. De bundel bevat een vijftigtal gedichten. Het bijzondere van deze uitgave is, dat onder veel gedichten de dichtvorm staat. Achter in het boekje kan men zien aan welke criteria het betreffende gedicht volgens Wikipedia dient te voldoen. Hiermee wil hij een educatieve noot aan zijn werk toevoegen. 

Aardbeving, een dreigende titel. Het titelgedicht beschrijft naast rauwe werkelijkheid ook de innerlijke worsteling van rendier om te gaan publiceren. Veel van zijn werk bevat een dubbele en soms zelfs een driedubbele bodem. Zijn advies is om de bundel op het nachtkastje te leggen, zodat men voor het slapengaan de geest los kan maken van de dagelijkse beslommeringen. Door de gedichten te groeperen kan de lezer zijn keuze aanpassen aan zijn stemming.

In kunsthuis De Bakkerij heeft u de mogelijkheid om het boek aan te schaffen en te laten signeren. Er is gelegenheid om een praatje met de auteur uit Afferden (lb) te maken onder het genot van een hapje en drankje.

kunsthuis De Bakkerij, Boekscout, Rudolf Terlingen Aardbeving
Bestel het boek

Boekscout Aardbeving rendier
Deze uitgave is uitgebracht door Boekscout.

Gegevens

Datum:
3 juni 2018
Tijd:
16:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Kunsthuis De Bakkerij
Kerkstraat 1A
Bergen, Limburg 5854 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)485 340074
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie