Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Kunstenaarsboek

9 juli 2022 @ 10:00 - 18 september 2022 @ 18:00

Kunstenaarsboek kunsthuis De Bakkerij

Zaterdag 9 juli opening expositie

Negen kunstenaars exposeren hun werk en hebben speciaal voor deze expositie een eigen kunstenaarsboek gemaakt. Het Kunstenaarsboek is een kunstwerk, min of meer in de vorm van een boek. Vormgeving, inhoud en materiaal zijn bijzonder. Je kunt denken aan: een bijzondere manier van vouwen, het bewerken van een bestaande uitgave, een pop-up boek, etc.

De “Groep van negen” bestaat uit negen professionele kunstenaars die elkaar kennen van de voormalige kunstenaarsvereniging GSA uit Hilversum. De disciplines zijn divers. Er zijn schilders, fotografen, glaskunstenaars, grafici en tekenaars. Materialen zijn inkt, verf, herbruik-materiaal, papier, emaille, textiel, etc.

kunsthuis De Bakkerij Het Kunstenaarsboek

 

De volgende kunstenaars geven met hun werk acte de présence: Nora Baetens, Hanneke Barendregt, Renée Blom, Els Rijerse, Marja Smeets, Joke Struik, Sascha van Tetterode, Nannita van Veen en Ton Vroman.

Ze zien elkaar van tijd tot tijd, inspireren elkaar en zijn niet bang om te experimenteren. Ontmoet de kunstenaars met hun werk op zaterdag 9 juli tussen 13 en 17 uur tijdens de informele opening van deze expositie. Rond 15 uur richten we even het woord tot u. Expositie verlengd tot 19 september.

kunsthuis De Bakkerij Het Kunstenaarsboek

kunsthuis De Bakkerij Het Kunstenaarsboek

 

 

Gegevens

Begin:
9 juli 2022 @ 10:00
Einde:
18 september 2022 @ 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kunsthuis De Bakkerij
Kerkstraat 1A
Bergen, Limburg 5854 AJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
+31 (0)485 340074
Bekijk de site van Locatie